Skip to content

Stralend Skin & Body Clinic

In 2019 heb ik Stralend Skin & Body Clinic opgericht en sinds kort mag ik mezelf ook eigenaresse van Stralend Health & Beauty Centre noemen. Ik ben in 2019 begonnen met, toen al, grote plannen in mijn achterhoofd. Ik droomde van een plek waar ik mijn klanten kon helpen om niet alleen van buiten, maar ook van binnen te gaan stralen.

Is het je ooit opgevallen dat iemand die zelfverzekerd en met hoge energie de kamer binnenloopt veel meer aandacht trekt? Dat staat voor mij symbool voor het feit dat innerlijke kracht en gezondheid zich kunnen gaan uiten in uiterlijke beauty. Ik gun iedereen een zelfverzekerd gevoel en ik vind het belangrijk dat al mijn klanten weer uit zichzelf gaan stralen. En daarom hebben wij het Stralend Health & Beauty Centre geopend. Ik hoop van harte dat dit een plek wordt voor alle mensen die graag aan zichzelf willen gaan werken.

Ik draag hier zelf aan bij met Stralend Clinic door mijn klanten te helpen met onder andere het verminderen van ongewenste haargroei door middel van effectieve laserbehandelingen. Ik kan me voorstellen dat dat wat oppervlakkig klinkt, maar toch is dat niet helemaal zo. Onwijs veel mensen voelen zich onzeker over ongewenste haargroei en kampen daarom met mentale problemen en schaamte. Door dit op te lossen met laserbehandelingen wordt de huid gezonder en het zelfvertrouwen groter. Daardoor kunnen mijn klanten weer in hun kracht gaan staan en kan ik je Stralend de deur uit sturen.

Als huidspecialist vind ik het belangrijk om een juiste mix van behandelingen aan te bieden. Bij mij kun je daarom niet alleen terecht voor een huidverbeterende behandeling, maar ook voor een ontspannen behandeling, of voor korte beauty enhancements zoals: epileren, harsen of het verven van je wimpers en wenkbrauwen.

Met behulp van de juiste technieken en een breed scala aan merken en diverse behandelingen, heb ik de afgelopen zes jaar veel ervaring opgedaan op het gebied van huidverbetering. Hier ligt dan ook mijn passie. Ik word gelukkig van zichtbare resultaten bij mijn klanten en tevreden gezichten.

Naast schoonheid, ben ik ook gespecialiseerd in het behandelen van acné. Ik focus me hierbij niet alleen op het geven van een gerichte behandeling, maar ik vind het ook belangrijk om je te voorzien van het juiste advies betreft voeding en productgebruik voor thuis. Dat is immers net zo belangrijk om de juiste resultaten te blijven behalen. Ik kies dus voor een holistische aanpak: waarbij we van binnen- en buitenaf werken.

Samen met jou heb ik één doel: het krijgen of het behouden van een mooie, gezonde huid en een heerlijk ontspannen moment voor jezelf! Want zeg nou eerlijk, dat verdient toch iedereen?

Kom bij de club!

Making the world beautiful one health step at a time

We zijn altijd op zoek naar specialisten die in dezelfde visie geloven en ons Health & Beauty Centre willen versterken. Ben jij een professional en deel je dezelfde holistische kijk op gezondheid? Ben je op zoek naar een leuk team om mee te werken en een mooie ruimte waar je je expertises kunt uitvoeren? Join the team en word onderdeel van Stralend Health en Beauty Centre!